Congresabrilspc's Blog

Quatre anys de lluita per la dignificació de la professió | Abril 21, 2009

Hem arribat a aquest sisè Congrés de l’SPC en un dels moments més greus per al sector des de la nostra fundació i, probablement de la història del periodisme modern. Per això és potser, precisament en aquests moments quan es fa més notòria la necessitat de la nostra existència fins a convertir-la en imprescindible. La presència de l’SPC és fonamental tant en les taules de negociació de conflictes com en els fòrums on es debaten les possibles sortides a l’actual situació, a la qual ens ha dut l’avaricia descontrolada de l’economia liberal de mercat que s’ha sumat, en el nostre sector, a les inversions capricioses i les gestions mancades de visió de les empreses de comunicació.

És en aquest marc que la Junta Executiva de l’SPC ha estat treballant en els darrers quatre anys. Per accedir a la versió íntegre de l’informe de gestió, podeu anar a aquest enllaç, http://sindicat.org/spc/docum/uploads/CJ_VI_Congres_Informe_Gestio.pdf


Feu un comentari »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

About author

El Sindicat de Periodistes de Catalunya es va constituir el mes de juny de 1993 i enguany compleix, per tant, 16 anys. L'SPC es defineix com a professional i unitari. A www.sindicat.org hi ha tota la informació sobre l'SPC.

Cerca

Navegació

Categories:

Links:

Archives:

Continguts

%d bloggers like this: