Congresabrilspc's Blog

L’SPC impulsa en el seu VI Congrés un procés de renovació | Abril 9, 2009

El Sindicat de Periodistes de Catalunya, fundat al 1993, realitzarà enguany el seu VI Congrés, amb el lema «Plantem cara a la crisi, defensem la informació», el qual afronta amb un procés de renovació important. Els darrers quatre anys han suposat un salt endavant qualitatiu que han tingut en la celebració del 15è aniversari (al 2008) un dels apartats més significatius del període. Però aquesta cita arriba en un moment de crisi profunda no només a causa de la davallada publicitària producte de la recessió econòmica generalitzada, sinó també de greus errors en la gestió i la planificació en moltes empreses de comunicació.

El Sindicat vol sortir enfortit d’aquesta situació i planteja aquest Congrés amb l’objectiu de formular propostes que serveixin per potenciar i millorar l’organització dels professionals de la comunicació. Serà una trobada que lluny de lamentar les ferides, buscarà alternatives de futur que apostin per la dignificació de les condicions laborals i professionals dels periodistes de manera que puguin oferir una informació de qualitat en consonància amb el que la ciutanania requereix.

El Congrés, com en anteriors ocasions, es celebrarà amb dos tipus de sessions. Per una banda hi haurà les que estan estatutàriament restringides a l’afiliació, vinculades a les votacions que es puguin efectuar sobre la gestió efectuada i els òrgans de direcció a elegir. Per un altre costat, els debats programàtics i sobre la situació del sector estan oberts al conjunt de la professió per tal que tothom pugui aportar el seu punt de vista sobre el què ha de fer el Sindicat en defensa dels periodistes i del dret a la informació de la ciutadania.


1 comentari »

  1. M’interessa. Hi aniré.

    Comentari per Ramon — Abril 9, 2009 @ 6:15 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

About author

El Sindicat de Periodistes de Catalunya es va constituir el mes de juny de 1993 i enguany compleix, per tant, 16 anys. L'SPC es defineix com a professional i unitari. A www.sindicat.org hi ha tota la informació sobre l'SPC.

Cerca

Navegació

Categories:

Links:

Archives:

Continguts

%d bloggers like this: